Keuze van de dierenarts

Wij adviseren je graag in jouw keuze

Als baasje wil je enkel het beste voor jouw huisdier. Daarom kiest Omnipet bewust voor kwaliteitsvolle producten die exclusief bij de dierenarts verkrijgbaar zijn.

Ons ruime assortiment bevat meer dan 5000 producten voor honden, katten, paarden, konijnen, knaagdieren, vogels en boerderijdieren.

Omdat het vaak moeilijk is een product te kiezen uit dit ruime aanbod, creëerden wij het label ‘Keuze van de dierenarts’.

Wij kennen dit label toe aan alle producten die een zeer goede prijs kwaliteit verhouding hebben binnen een bepaalde categorie.

In onze dierenartsenpraktijk testen wij dagelijks heel wat producten uit. Wij weten daarom als geen ander welke producten een zeer goede kwaliteit bieden en dit voor een goede prijs.

Heb je liever persoonlijk advies? 

Dan kan je uiteraard steeds ons team bereiken via de chat of per mail.

Harness Lead Anti-trek Harnas Hond

Art.nr. HNL1231
€45,95
Harnas aanbevolen door dierenartsen
Op voorraad
1
Productgegevens

Keuze van de dierenarts

Aan de leiband trekken is een klacht die wij van veel baasjes ontvangen. De Harness Lead is een uniek anti trekharnas. Het harnas snoert de keel niet af en is niet belastend voor de nek. Bovendien groeit het harnas mee met de hond en kan het hierdoor levenslang gebruikt worden!

Aanvullende informatie

Heb je ooit het gevoel gehad dat je tijdens het wandelen geen controle over je hond hebt? De Harness Lead is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel waardoor u meer controle heeft en de hond minder trekt.

Doordat de hond minder trekt, zal je niet gefrustreerd raken waardoor je meer tijd hebt om een band op te bouwen met het dier.

De Harness Lead maakt gebruik van opwaartse lift & release systeem om trekken te verminderen. Dit is een zachte manier om je hond te corrigeren.

Voor de baasjes met een hond die een kei is in ontsnappen, is dit ook de ultieme oplossing. Wanneer de hond zich uit het harnas probeert te trekken, dan zal de riem zich als een snoerlijn rond het lichaam spannen op een zachte manier.

De kans op schuurplekken is zo goed als onbestaande omdat de Harness Lead vervaardigt is uit zachte vezels. Het ontwerp is speciaal gemaakt om irritatie en ongemak te voorkomen, er zijn onder andere geen gespen aanwezig.

Voordelen

  • Anti-ontsnaptuig
  • Anatomisch correct: bewegingsvrijheid
  • Anti-trektuig
  • Treksterkte 1800 kg
  • Universeel passend: voor veel hondenrassen
  • Aanbevolen door dierenartsen, osteopaten en gedragsdeskundigen

GebruiksaanwijzigingMatentabel

  • Small: voor honden van 3 tot 18 kg
  • Medium/Large: voor honden van 18 tot 90 kg
Bewaar dit product voor later

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden