Keuze van de dierenarts

Wij adviseren je graag in jouw keuze

Als baasje wil je enkel het beste voor jouw huisdier. Daarom kiest Omnipet bewust voor kwaliteitsvolle producten die exclusief bij de dierenarts verkrijgbaar zijn.

Ons ruime assortiment bevat meer dan 5000 producten voor honden, katten, paarden, konijnen, knaagdieren, vogels en boerderijdieren.

Omdat het vaak moeilijk is een product te kiezen uit dit ruime aanbod, creëerden wij het label ‘Keuze van de dierenarts’.

Wij kennen dit label toe aan alle producten die een zeer goede prijs kwaliteit verhouding hebben binnen een bepaalde categorie.

In onze dierenartsenpraktijk testen wij dagelijks heel wat producten uit. Wij weten daarom als geen ander welke producten een zeer goede kwaliteit bieden en dit voor een goede prijs.

Heb je liever persoonlijk advies? 

Dan kan je uiteraard steeds ons team bereiken via de chat of per mail.

Kattenvoer

Een goede gezondheid begint bij een goede voeding. Welke brok is het meest geschikt voor jouw huisdier?

Heeft je kat geen onderliggende problemen of klachten? Dan kan je kiezen voor een standaard voer. Standaard kattenvoer of onderhoudsvoeding is een volledige uitgebalanceerde voeding voor gezonde katten. De voeding is compleet en kan als volwaardige maaltijd worden toegediend.

Kampt je huisdier met een bepaalde aandoening? Dan opteer je best voor een dieetvoer of medische voeding. Dieetvoeding is afgestemd op de specifieke klachten van je huisdier en zorgt voor een maximale ondersteuning bij bepaalde medische problemen (diabetes, allergieklachten, ...).

Ten slotte vind je in ons assortiment nog een uitgebreid gamma standaard en medische snacks voor katten.

Heb je moeite bij de keuze van de juiste voeding voor je huisdier? Contacteer ons voor vrijblijvend advies! Bekijk ook zeker onze 'Keuze van de dierenarts' producten. Wij selecteerde onze voorkeurproducten speciaal voor jou uit.


Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden