Keuze van de dierenarts

Wij adviseren je graag in jouw keuze

Als baasje wil je enkel het beste voor jouw huisdier. Daarom kiest Omnipet bewust voor kwaliteitsvolle producten die exclusief bij de dierenarts verkrijgbaar zijn.

Ons ruime assortiment bevat meer dan 5000 producten voor honden, katten, paarden, konijnen, knaagdieren, vogels en boerderijdieren.

Omdat het vaak moeilijk is een product te kiezen uit dit ruime aanbod, creëerden wij het label ‘Keuze van de dierenarts’.

Wij kennen dit label toe aan alle producten die een zeer goede prijs kwaliteit verhouding hebben binnen een bepaalde categorie.

In onze dierenartsenpraktijk testen wij dagelijks heel wat producten uit. Wij weten daarom als geen ander welke producten een zeer goede kwaliteit bieden en dit voor een goede prijs.

Heb je liever persoonlijk advies? 

Dan kan je uiteraard steeds ons team bereiken via de chat of per mail.

Parafarmacie

Bij Omnipet vind je een uitgebreid assortiment voedingssupplementen voor de kat. Supplementen kunnen in combinatie met voeding of individueel ingezet worden en helpen je kat optimaal te ondersteunen.

Onze shop bevat een supplement voor elk kwaaltje, van spijsverteringsklachten tot gewrichtsproblemen en ter ondersteuning van het hart.

Je vindt er ongetwijfeld het supplement dat je nodig hebt om je viervoeter in optimale conditie te houden.

Al onze supplementen zijn van veterinaire kwaliteit en wij verdelen alle gekende merken, waaronder Virbac, Ecuphar, MP Labo, Millpledge en veel meer!

Weet je niet welk supplement het best geschikt is voor jouw kat? Contacteer ons adviesteam!

Neem zeker ook een kijkje naar onze 'Keuze van de dierenarts' selectie. Deze producten genieten onze voorkeur dankzij de goede prijs kwaliteit verhouding.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden