Keuze van de dierenarts

Wij adviseren je graag in jouw keuze

Als baasje wil je enkel het beste voor jouw huisdier. Daarom kiest Omnipet bewust voor kwaliteitsvolle producten die exclusief bij de dierenarts verkrijgbaar zijn.

Ons ruime assortiment bevat meer dan 5000 producten voor honden, katten, paarden, konijnen, knaagdieren, vogels en boerderijdieren.

Omdat het vaak moeilijk is een product te kiezen uit dit ruime aanbod, creëerden wij het label ‘Keuze van de dierenarts’.

Wij kennen dit label toe aan alle producten die een zeer goede prijs kwaliteit verhouding hebben binnen een bepaalde categorie.

In onze dierenartsenpraktijk testen wij dagelijks heel wat producten uit. Wij weten daarom als geen ander welke producten een zeer goede kwaliteit bieden en dit voor een goede prijs.

Heb je liever persoonlijk advies? 

Dan kan je uiteraard steeds ons team bereiken via de chat of per mail.

Sanimed Renal Hond Liver & Stones

Art.nr. COV12167
€19,50
Aangewezen in geval van nier- of leverinsufficiëntie
Op voorraad
1
Productgegevens

Keuze van de dierenarts

Sanimed is een van onze favorieten op het vlak van de medische voeders of dieetvoeders. De voeding heeft een zeer goede prijskwaliteit verhouding en valt bij de meeste dieren zeer goed in de smaak.

Sanimed Renal is verlaagd in fosfor en heeft een beperkt eiwitgehalte, hetgeen de nieren maximaal ontlast.

De visolie is rijk aan omega vetzuren en helpt bovendien ontstekingsreacties verminderen.

Aanvullende informatie

Sanimed Renal Liver & Stones wordt toegediend bij nier- en leverinsufficiëntie.

De basis van de dieetbehandeling van honden met chronische nierinsufficiëntie is de combinatie van fosfor- en eiwitrestrictie en een hoge opname van het omega-3 vetzuur. Het beschermende effect wordt mogelijk verklaard door stimulering van de doorbloeding van de nier en remming van ontstekingsreacties.

Tip van de dierenarts

Nierpatiënten zijn kieskeurige eters. Daarom kan aangewezen zijn om verschillende soorten voeding te gebruiken met verschillende texturen en smaakpaletten.

Daarbovenop is het belangrijk dat een nierpatiënt voldoende drinkt. Een drinkfontein is hiervoor een ideaal hulpmiddel. Overweeg eventueel ook om je huisdier wat natte voeding (ook nierdieet) aan te bieden. Natte voeding is van nature rijker aan vocht en helpt zo de vochtopname te stimuleren.

Samenstelling

Gerst, maïs, rijst, dierlijk vet (gevogelte), gedehydreerd gevogelte, gedroogde bietenpulp 8%, visolie (zalmolie), heeleipoeder, plantaardig vet, gist, gehydrolyseerde kippenlever, mineralen

Bewaar dit product voor later

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden