Keuze van de dierenarts

Wij adviseren je graag in jouw keuze

Als baasje wil je enkel het beste voor jouw huisdier. Daarom kiest Omnipet bewust voor kwaliteitsvolle producten die exclusief bij de dierenarts verkrijgbaar zijn.

Ons ruime assortiment bevat meer dan 5000 producten voor honden, katten, paarden, konijnen, knaagdieren, vogels en boerderijdieren.

Omdat het vaak moeilijk is een product te kiezen uit dit ruime aanbod, creëerden wij het label ‘Keuze van de dierenarts’.

Wij kennen dit label toe aan alle producten die een zeer goede prijs kwaliteit verhouding hebben binnen een bepaalde categorie.

In onze dierenartsenpraktijk testen wij dagelijks heel wat producten uit. Wij weten daarom als geen ander welke producten een zeer goede kwaliteit bieden en dit voor een goede prijs.

Heb je liever persoonlijk advies? 

Dan kan je uiteraard steeds ons team bereiken via de chat of per mail.

Sanimed Skin (Atopy) Sensitive Hond

Art.nr. COV373078JD
€22,95
Dieetvoeding voor honden met een voedselovergevoeligheid
Op voorraad
1
Productgegevens

Keuze van de dierenarts

Sanimed is een van onze favorieten op het vlak van de medische voeders of dieetvoeders. De voeding heeft een zeer goede prijskwaliteit verhouding en valt bij de meeste dieren zeer goed in de smaak.

De Sanimed Skin Sensitive is een interessante voeding omdat deze zowel bij voedingsallergie als atopie kan ingezet worden. De voeding is vervaardigd op basis van gehydrolyseerde vis. Dit betekent dat de voeding een bewerking heeft ondergaan, waardoor de kans op allergische voedingsreacties zeer klein is.

Bovendien is de voeding zeer rijk aan omega vetzuren, hetgeen de huidbarrière ondersteunt, waardoor de voeding ook voor atopiepatiënten (omgevingsallergie) zeer goed inzetbaar is.

Aanvullende informatie

Sanimed Skin Sensitive is geschikt voor honden met een voedselallergie of voedselintoleratie.

Karakteristiek

Ingrediënt

Effect

Gehydrolyseerde eiwitbronnen

Gehydrolyseerd viseiwit, sojaeiwit en kippenlever

Preventie van ongewenste reacties op voedsel

Verrijkt met visolie

5%

Anti-inflammatoir effect

Verrijkt met borageolie

0,50%

Anti-inflammatoir effect

Atopie (jeukprobleem) en voedselallergie gaan vaak hand in hand. Atopie kan enkel behandeld worden door het verminderen van de ontsteking en jeuk van de huid. De visolie en borage olie, aanwezig in Sanimed Skin Sensitive zijn rijk aan specifieke omega-3 en omega-6 vetzuren die jeuk- en ontstekingsremmend werken.

Ook bij andere jeukende huidaandoeningen (zoals vlooienbeet allergiedermatitis, mijten, oorontstekingen) kan Sanimed Skin Sensitive de huidirritatie verzachten.

Samenstelling

Rijst, gehydroliseerd viseiwit, aardappeleiwit, zalmolie, pluimveevet, bietenpulp, gehydroliseerd soja-eiwit isolaat, gehydroliseerd rijsteiwit, gehydroliseerd kippenlever, borageolie, monocalciumfosfaat, calciumcarbonaat, kaliumchloride, lijnzaadolie

Bewaar dit product voor later

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden