Over ons

Ruime keuze en deskundig advies

Omnipet.be is een online dierenspeciaalzaak en parafarmacie voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels, paarden en boerderijdieren.

De webshop is een onderdeel van Dierenartsenpraktijk De Kapelhoek. 

In onze praktijk komen wij continue in contact met baasjes die enkel het beste willen voor hun huisdier. 

Met onze webshop willen wij dierenliefhebbers een ruim gamma kwaliteitsvolle dierenbenodigdheden aanbieden. Al onze producten zijn met de grootste zorg geselecteerd. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten wij als geen ander waar uw huisdier nood aan heeft en welke producten voor hem geschikt zijn.

Aangezien Omnipet ontstaan is vanuit de ervaring en kennis van een dierenartsenpraktijk, ligt het accent van de webshop op voeding en verzorging. Dit zijn de basiselementen om uw huisdier fit en gezond te houden.

Uiteraard wilt u uw huisdier niet enkel verzorgen, maar wilt u hem ook verwennen en het nodige comfort aanbieden. Daarom werden naast voeding en gezondheidsproducten ook een hele reeks andere producten aan de webshop toegevoegd, zoals mandjes, leibanden, voederbakken en nog veel meer!

Zo kunnen we onze slogan alle eer aandoen: Omnipet alles voor uw huisdier!

Online parafarmacie voor huisdieren

Omnipet biedt een zeer ruim gamma voedingssupplementen, verzorgingsproducten en voeders, zowel commercieel voer als dieetvoer dat enkel bij de dierenarts verkrijgbaar is.

Dierenartsenkwaliteit, maar aan zeer voordelige prijzen.

Dankzij de handige categorie-indeling kan u filteren naargelang de behoefte van uw huisdier. Van huidproblemen tot blaas- en spijsverteringsklachten. Omnipet heeft een product voor elk kwaaltje.

Indien u twijfelt omtrent de keuze of het gebruik van een bepaald product, contacteer dan zeker ons adviesteam. Wij informeren u graag en helpen u het geschikte product te kiezen.

Kwaliteit aan voordelige prijzen

Omnipet kiest bewust voor kwaliteitsvolle producten. Onze voedingssupplementen, dieetvoeders en verzorgingsproducten (shampoo’s, gebitsverzorging, oog- en oorreinigers) zijn enkel verkrijgbaar bij de dierenarts en apotheek. Wij kiezen bewust voor goede producten waarvan de veiligheid en doeltreffendheid uitvoerig werden getest. Uw huisdier merkt ongetwijfeld het verschil!

Maar omdat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, vindt u bij Omnipet deze producten aan zeer gunstige prijzen. Bovendien geniet u dankzij ons loyalty programma van extra kortingen.

Online huisdierenbibliotheek/Blog

Omdat we weten dat dierenliefhebbers graag alles weten over hun favoriete huisdier, hebben we onze ‘Blog’ in het leven geroepen.

Hier vindt u naast leuke artikels over huisdieren ook praktische tips en weetjes.

Op regelmatige tijdstippen delen onze dierenarts en assistentes hun kennis met u en geven zij u allerlei praktische informatie mee.

Advies van de Dierenarts

In onze online huisdierenbibliotheek kunt u een hele reeks interessante informatie vinden.

Maar omdat niet alles op hetzelfde moment aan bod kan komen, bieden we onze klanten de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen aan ons adviesteam.

Hebt u een probleem met uw huisdier, bent u op zoek naar een specifiek product of wilt u advies omtrent de keuze van een artikel? Neem dan zeker contact met ons op. Ons team, onder leiding van onze Omnipet Dierenarts, staat steeds ter beschikking!

Wij zullen u steeds op een professionele manier te woord staan. Het advies vervangt evenwel geen consultatie bij de dierenarts die het dier fysiek kan onderzoeken.

Keuze van de Dierenarts

Om de keuze van uw producten gemakkelijker te maken, hebben wij het label ‘Keuze van de dierenarts’ ontworpen. Wij kennen dit label toe aan alle producten die volgens onze praktijkervaring het beste scoren qua prijs kwaliteit verhouding.

U vindt deze producten gemakkelijk terug dankzij het label ‘Keuze van de dierenarts’. Op onze aparte pagina Keuze van de dierenarts vindt u ten slotte een overzicht van alle speciaal door ons geselecteerde producten.

Loyalty programma

Omnipet biedt haar klanten steeds een ruim aanbod dierenbenodigdheden aan voordelige prijzen.

Maar dit is niet alles! Omdat wij vinden dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bieden wij onze trouwe klanten loyalty punten aan.

Per aankoopschijf van 1€ ontvangt u 1 bonuspunt.

250 bonuspunten staat gelijk aan 3€ korting, die u kan opgebruiken bij uw volgende bestelling.

Telkens wanneer u een bestelling plaatst bij Omnipet, worden uw punten geregistreerd. Bij elke bestelling kunt u deze punten in mindering brengen van uw totaal.

Alvast veel shopplezier!

Het Omnipet team

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden