Advies van de dierenarts

Wij helpen je graag je huisdier in optimale conditie te houden

Als baasje wil je enkel het beste voor je huisdier. 
Daarom staan wij je graag te woord. Ons team van experten adviseert je vrijblijvend omtrent de verzorging van je huisdier en de geschikte producten.
Onze assistentes en dierenarts staan dagelijks voor je klaar met al je vragen!

Heeft je huisdier een bepaalde klacht? Dan kan je ons steeds contacteren. Wij geven je de nodige tips en adviseren je omtrent de producten die voor jouw hond, kat, knager, paard of boerderijdier het meest geschikt zijn.

Hou er wel rekening mee dat ons advies enkel algemeen kan zijn aangezien wij het dier niet kunnen onderzoeken. Bij ernstige klachten contacteer je best je vaste dierenarts.

Op regelmatige tijdstippen schrijft ons team bovendien interessante blogartikelen over diverse topics. Deze worden verzameld in onze huisdierenbibliotheek waar je boordevol interessante informatie vindt!

Maak kennis met ons team

Dierenarts Yves Portier is al sinds jong af een echte dierenliefhebber. De keuze voor dierenarts was dan ook snel gemaakt. In 2009 studeerde Yves af als dierenarts aan de faculteit dierengeneeskunde in Merelbeke. Na wat ervaring te hebben opgedaan in een gemengde praktijk, startte hij in 2010 zijn eigen praktijk op waar de focus ligt op kleine huisdieren. Dierenarts Yves volgde verschillende verdergezette opleidingen in binnen- en buitenland en heeft een bijzondere interesse in dermatologie.

Bij onze dierenartsassistente Angie kan je terecht voor al je vragen omtrent je productkeuze of bestelling. Angie is je eerste aanspreekpunt en staat je dagelijks te woord. Ze is ook verantwoordelijk voor onze aankoop en maakt het haar missie om de beste en leukste producten voor je viervoeter te vinden! Bovendien schrijft Angie geregeld interessante blogartikelen over diverse topics.

Dierenartsassistente Emmanuelle vervoegde de praktijk in 2019. Ze staat er in voor de dagelijkse verzorging van de dieren en ondersteuning van de dierenarts. Emmanuelle heeft naast haar uitgebreide kennis als assistente ook heel wat ervaring in gedragstherapie bij huisdieren, dankzij haar verdergezette opleiding huisdierengedrag.

Ze schrijft dan ook regelmatig interessante artikelen omtrent gedrag bij huisdieren.

Debbie is het gezicht van onze klantenservice. Zij verwerkt alle bestellingen en zorgt dat alles op wieltjes loopt. Ook via de chat kan je bij Debbie terecht omtrent de status van je bestelling, een probleem met een bepaald product of andere vraag.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden