Online huisdierenbibliotheek

Via onze blog delen onze dierenarts en assistentes graag interessante  artikels met je mee betreffende de verzorging en specifieke aandoeningen bij huisdieren.

Ontdek alle nuttige tips en advies in onze online huisdierenbibliotheek.

Heb je een specifieke vraag omtrent jouw huisdier? Contacteer ons team!

artrose bij hond en kat

Artrose bij hond en kat

Artrose is een van de meest voorkomende aandoeningen bij oudere dieren. De ziekte heeft niet enkel een ernstige impact op de mobiliteit van huisdieren, maar ook op het mentale welzijn. Dankzij verschillende hulpmiddelen kan u als baasje het ongemak van uw huisdier verlichten.

anti ageing supplementen voor huisdieren

Het belang van anti-ageing supplementen bij huisdieren

Naarmate huisdieren ouder worden kunnen ze last krijgen van typische ouderdomskwalen, zoals gewrichtsproblemen of een verminderde hersenfunctie. Het toedienen van anti-ageing producten helpt je huisdier op verschillende vlakken ondersteunen en het verouderingsproces afremmen.

Verlatingsangst

Verlatingsangst bij honden

Heel wat dieren kampen met verlatingsangst, hetgeen moeilijk kan zijn voor zowel hond als baasje. Dankzij een aantal handige tips en hulpmiddelen kan je verlatingsangst bij je huisdier aanpakken.

stress en angst bij huisdieren tijdens de feestdagen

Hoe help je jouw huisdier de feestdagen door?

De feestdagen zijn voor veel baasjes een leuke periode, maar voor huisdieren is dit niet altijd het geval. Stress, angst en gevaarlijke producten kunnen de eindejaarsfeesten voor jouw hond of kat bemoeilijken.