Bibliothèque pour animaux de compagnie

Par notre blog, notre vétérinaire et assistantes sont heureux de partager avec vous des articles intéressants sur les soins et les conditions spécifiques chez les animaux de compagnie.

Découvrez tous les astuces et conseils utiles dans notre librairie en ligne pour animaux de compagnie.

Avez-vous une question spécifique concernant votre animal de compagnie? Contactez notre équipe!

artrose bij hond en kat

Artrose bij hond en kat

Artrose is een van de meest voorkomende aandoeningen bij oudere dieren. De ziekte heeft niet enkel een ernstige impact op de mobiliteit van huisdieren, maar ook op het mentale welzijn. Dankzij verschillende hulpmiddelen kan u als baasje het ongemak van uw huisdier verlichten.

anti ageing supplementen voor huisdieren

Het belang van anti-ageing supplementen bij huisdieren

Naarmate huisdieren ouder worden kunnen ze last krijgen van typische ouderdomskwalen, zoals gewrichtsproblemen of een verminderde hersenfunctie. Het toedienen van anti-ageing producten helpt je huisdier op verschillende vlakken ondersteunen en het verouderingsproces afremmen.

Verlatingsangst

Verlatingsangst bij honden

Heel wat dieren kampen met verlatingsangst, hetgeen moeilijk kan zijn voor zowel hond als baasje. Dankzij een aantal handige tips en hulpmiddelen kan je verlatingsangst bij je huisdier aanpakken.

stress en angst bij huisdieren tijdens de feestdagen

Hoe help je jouw huisdier de feestdagen door?

De feestdagen zijn voor veel baasjes een leuke periode, maar voor huisdieren is dit niet altijd het geval. Stress, angst en gevaarlijke producten kunnen de eindejaarsfeesten voor jouw hond of kat bemoeilijken.